AARGUS - Project

Project De Meersen

Achterstraat 55

4 appartementen

4 garages
staanplaatsen

De nieuwbouwappartementen “De Meersen” zijn gelegen in de Achterstraat nr 55 te 9420 Haaltert, een rustige gemeente centraal tussen Aalst en Ninove.

De Meersen is een kleinschalig project met 4 luxe-appartementen op een 500m van de Sint-Gorikskerk en uitgevend op een groene en open zone.

De elegante en strakke architectuur, de gebruikte kwalitatieve bouwmaterialen in de gevels maken van De Meersen een tijdloos project met een luxe uitstraling.

Elk appartement beschikt inclusief over een privatieve achterliggende garage, bereikbaar via de doorrit in het gebouw. Een gemeenschappelijke laadpaal is voorzien.

De zuidgerichte terrassen, toegankelijk vanuit de leefruimtes bieden een open zicht op het achterliggend groengebied van de Molenmeersen.

Door het gebruik van geothermische warmtepomp, ventilatiesysteem D, akoestische isolatie, zonnepanelen en zonnescreens op het zuiden zijn de appartemente quasi (B)EN.  Lift, Led-verlichting in gemene delen en automatische poorten zorgen voor een optimaal leefcomfort. 

“De Meersen” garandeert luxe, kwaliteit, comfort en optimale energiezuinigheid in de dorpskern van Haaltert.

Verlaagd BTW tarief 6% mogelijk.

Plannen en lastenboek op aanvraag.